ФК Динамо (Киев) | SEclub.org
ФК Динамо (Киев)
Все новые
Всего сообщений: 1783
*
ZZARV
18 дек 2011 в 15:27
ппц, нашли у кого защитников покупать.
*
Zveriok
18 дек 2011 в 17:03
Печалька, когда вспоминаю как ЛЧ играли против топовых клубов на ровне, а сейчас третье место заняли в групе с нубокомандами, с каждым годом все хуже и хуже.
18 дек 2011 в 17:04 / Zveriok (1)
*
PARAZiTTT
19 дек 2011 в 06:47
ИГОРЬ СУРКИС: "ВТОРОГО ЛОБАНОВСКОГО У НАС НЕ БУДЕТ"
www.dynamomania.com/news/156400
*
PARAZiTTT
19 дек 2011 в 06:49
ЮРИЙ СЕМИН: "ВСЕМ НАМ НЕОБХОДИМО ТЕРПЕНИЕ"
www.dynamomania.com/news/156401
*
PARAZiTTT
21 дек 2011 в 11:11
Умер Евгений Рудаков
Сегодня в возрасте 70-и лет ушел из жизни Евгений Васильевич Рудаков, легендарный голкипер киевского Динамо.
Рудаков в составе киевлян 7 раз становился чемпионом СССР, а также трижды поднимал над головой Кубок страны. В 1971 году он получил приз одновременно лучшего игрока и вратаря чемпионата. В 1975 году он стал обладателем Кубка Кубков и Суперкубка УЕФА. В последнее время Рудаков работал в детско-юношеской школе Динамо в качестве тренера. :svecha:
*
SmirnoFF
22 дек 2011 в 10:41
Леоненко радить Суркісу звільнити Сьоміна й Ігнатьєва :strela: pda.sportal.ua/news/790591
*
ZZARV
24 дек 2011 в 17:25
Півзахисник київського "Динамо" Факундо Бертольо, здається, твердо вирішив залишитися в Аргентині і не повертатися з відпустки в Україну після зимової перерви. Аргентинця, за повідомленнями тамтешньої преси, не бентежить навіть можливе суттєве зниження зарплати в рідному "Колоні" порівняно з тим, що він отримує в Києві. "Гроші не стануть для мене перешкодою", - наводить слова Бертольо Оle. Джерело: dynamo.kiev.ua
*
ZZARV
24 дек 2011 в 20:05
Тренер київського "Динамо" з фізпідготовки Вінченцо Пінколіні підготував для гравців індивідуальні тренувальні програми, які допоможуть футболістам влитися в традиційні зимові збори після відпустки. До другої частини сезону, нагадаємо, динамівці підготуються в Іспанії. "В індивідуальній програмі кожного футболіста передбачені 10 днів відпочинку і два тижні роботи. Чотири тренування в тиждень допоможуть гравцям вже в перший день після повернення до Києва бути у формі. В деяких хлопців індивідуальні програми з великим акцентом на реабілітаційну роботу і профілактику. Ще один важливий компонент, який потребує контролю - вага. У день першого тренування в Києві ми перевіримо рівень жиру і аеробний стан гравців, після чого, в залежності від результатів, поділимо їх на кілька груп для подальшої роботи ", - заявив Пінколіні. Джерело: ФК "Динамо"
*
KALIF
25 дек 2011 в 10:15
Нинкович: хочу сменить обстановку, и "Динамо" готово меня отпустить ua.championat.com/football/news-1033029-ninkovich-khochu-smenit-obstanovku-i-dinamo-gotovo-menja-otpustit.html :chit3:
*
ZZARV
27 дек 2011 в 15:18
ахисник "Динамо" Євген Хачеріді знайшов у собі мужність розповісти про свій емоційний вчинок у грудневому матчі Ліги Європи з "Маккабі", після якого він став антигероєм не тільки для київських уболівальників, але і для всієї своєї команди. - Для початку хотів би вибачитися перед уболівальниками за свій проступок в останньому матчі “Динамо”. Розумію, мої виправдання нічого не змінять, але для мене дуже важливо бути почутим людьми, які підтримують команду на трибунах в кожному матчі і в будь-яку погоду. Я припустився помилки, після чого багато чого переосмислив і обіцяю не повторювати подібного надалі. Я читав, що про мене пишуть... Знаю, що вчинив тоді неправильно. Однозначно неправильно. Вкотре мене підвели зайві емоції. Але що зараз можна зробити? - Чи вважаєте, справедливо вішати на вас всіх собак за невдале завершення єврокубкової кампанії “Динамо” - враховуючи, що шанси вийти з групи і до матчу з ізраїльтянами були примарними?
*
ZZARV
27 дек 2011 в 15:19
- Я теж про це думав. Вийшло, що в моїй особі знайшли крайнього всі - від тренера до президента. Зрозуміло, що цей матч вже нічого для нас не вирішував, адже “Бешикташ” вдома виграв у “Сток Сіті”... - Що скажете про нещодавні висловлювання Віктора Леоненка? - Його я теж читав. Але це мене, якщо чесно, особливо не дивує. Адже йому тільки дай шанс зачепитися за негативний епізод - і понеслась! Обіллє брудом з ніг до голови. Зате коли у футболіста все добре, компліменту за гру не дочекаєшся. Це просто людина така
27 дек 2011 в 15:20 / ZZARV (1)
*
ZZARV
27 дек 2011 в 15:20
Чи зможете продовжити роботу з колективом, в якому вам, м"яко кажучи, не раді? - Не знаю. Про це часто думаю. Звичайно, я буду працювати. Дуже хочу грати і перемагати в кожному матчі... Але навколо мене така напружена обстановка, що не знаю, як у мене це вийде. Може бути, для всіх було б краще, щоб я пішов. - Тобто варіант переходу в інший клуб не виключаєте? - Не виключаю. Все можливо. Якщо знайдеться хороша команда, то, звичайно, треба щось вирішувати. Джерело: sport-express.ua
Для полноценного использования разделов сайта войдите или зарегистрируйтесь.
Футбол СНГ | Спорт | Форум | Главная
18+ © Seclub.org 2003-2025