Ребята что надо и как настроить чтобы в пакете с тарифом безлим + муз. НАЧАЛИСЬ считываться метры(я всегда был на лайфе и незнаю что да как,девушка попросила. . . .)
3akaтYX, ну да, ну да... Раз Киевстар - значит дорого Дороже, чем предлагает МТС по 2 грн/сутки = 60 грн/мес Все математики - бездари! 35 больше, чем 60 !!! ... Это был сарказм...
А вот и ответ киевстара... Послуга "Opera Mini. Безлім" дозволяє абонентам "Київстар" передплаченої форми обслуговування та абонентамDJUICE отримати необмежений доступ до мережі Інтернет з телефону за35 грн на місяць, використовуючи браузер Opera Mini Умови надання Для користування необмеженим доступом з Opera Miniабоненту необхідно здійснити замовлення пільгової тарифної пропозиції: через IVR 47752; зайшовши на web/wap- сторінку системи "Мій Київстар/Мій Djuice"; за допомогою послуги "Меню 100" — 100421# Відключення послуги: через IVR 47752,; зайшовши на web/wap- сторінку системи "Мій Київстар/Мій Djuice"; за допомогою послуги "Меню 100" — 100422# Перевірка статусу послуги: через IVR 47752; зайшовши на web/wap- сторінку системи "Мій Київстар/Мій Djuice"; за допомогою послуги "Меню 100" — 10042*3#
Обмеження використання Послуга надається лише абонентам Київстар передплатної форми підключення та абоненам DJUICE Термін дії пропозиції — до30.06.11 Дата останньго замовлення послуги — 30.05.11 Необмежений доступ з Opera Mini не надається абонентам тарифного плану "Інтернет 3G", та абонентам, що використовують точки доступуxl.kyivstar.net та 3g.kyivstar.net. Необмежений доступ з Opera Mini надається тільки на території України та в разі реєстрації термінального пристрою абонента в радіомережі Київстар. Файли більше 15 Мб, файли jar або jad будь-яких розмірів тарифікуються за цінами тарифного плану абонента Перегляд потокового відео тарифікується за цінами тарифного плану абонента Весь трафік, який генерується не за допомогою Opera Mini (трафік поштових клієнтів, ICQ, Skype, ftp, торренти та ін.) сплачується окремо за умовами тарифного плану абонента
21 мар 2011 в 18:10