Панове, під словом "дибільний" слід розуміти "важкий"? Якщо так, то я абсолютно не згоден з вами. Порівняно з тими завданнями, які були в збірниках для підготовки до ЗНО, наші тести взагалі тьху! Я набрав 77 із 87 можливих, і мене це, впринципі, задовільняє.
ANT!K K7OOi, згоден....наш вчитель приносив такі важкі тести що хай йому грець...а ці не дуже важкі...я навіть деякі не дивився...просто погано себе почував...я як ви порахували ці всі завдання в балах...?я наприклад чув що сто балів дають одразу,тобто виходить що це ви набрали 180,170 без твору...?непогано,зовсім не погано...:)
Аґа, дійсно, де можна побачити схему оцінювання? В мене 32 бали без урахування таблиць, в яких хоч одна відповідь не вірна.. А сочинение, если кратко, то я писал то, что я думаю, а думаю я, что багатство очень хорошо резвит душу, а споріднена праця со временем надоедает; Билл Гейтса как пример привёл.. о_О
Балы подсчитать не сложно...а вот как их перевести в школьную 12-бальную...вот это вопрос.Вобщем подсчитал я украинский и литературу-155 балов,это только за тесты,ну а за сочинение я не волнуюсь:400 слов,свой собственный стих,пример с жизни,с литературы и истории,да и почерком норм писал...так что думаю нормальный бал будет.
20 мая 2009 в 16:35