Фууух, нарешті все скінчилось.... Щож...тести з математики...важкими їх назвати не можливо, навіть і третю частину (я в геометрії, а особливо стереометрії, - дуб-дубом, проте розв"язав ту задачу, хоча й не впевнений в правильності). Як на мене, всі завдання були дуже легкими, не було ніяких каверзних моментів та запутаностей, я наприклад у фізиці. Проте, не знаю як ви, а я наробив силу-силенну негрубих помилок при розрахунках задач 1 і 2 частини... е-ех, неуважний я зовсім :sumas2:. Сподіваюсь у вас помилок менше...
slaventei7, а там специально выделили верхним регистром слова "СТЕНЫ" и "ПОТОЛОК" но ты всё равно посчитал пол . ну и правильно , че его оставлять , красить так по крупному
26 мая 2009 в 14:18
Щож...тести з математики...важкими їх назвати не можливо, навіть і третю частину (я в геометрії, а особливо стереометрії, - дуб-дубом, проте розв"язав ту задачу, хоча й не впевнений в правильності). Як на мене, всі завдання були дуже легкими, не було ніяких каверзних моментів та запутаностей, я наприклад у фізиці. Проте, не знаю як ви, а я наробив силу-силенну негрубих помилок при розрахунках задач 1 і 2 частини... е-ех, неуважний я зовсім :sumas2:. Сподіваюсь у вас помилок менше...