Волинь-Прикарпаття (5:1) Післяматчева прес- конференція Віталій Кварцяний: Сьогодні ви бачили, що команда грала дуже добре. Останні перемоги згуртували хлопців. Кожна гра все більше допомагала відчувати партнерів. Якщо щось не виходило, то цього все одно було відсотків на тридцять менше, ніж у попередніх матчах. Наша команда демонструє гарну переможну гру вже 10 матчів поспіль. Дуже важливо, що болільник сьогодні йде на футбол. Можливо, у них немає часу, адже зараз дачі, городи… Та це дуже важливо. Сьогодні мене розчарувало тільки те, що Севастополь виграв за вісім хвилин до кінця гри. Але ми будемо боротись до останнього. Ми будемо готуватись, щоб зіграти добре в Олександрії. Це буде дуже важливий матч для нас. Грою я дуже задоволений і відношенням до гри також. fc.volyn.net/volin-prikarpattja-psljamatcheva9zs.html
6 июн 2010 в 13:18
Віталій Кварцяний: Сьогодні ви бачили, що команда грала дуже добре. Останні перемоги згуртували хлопців. Кожна гра все більше допомагала відчувати партнерів. Якщо щось не виходило, то цього все одно було відсотків на тридцять менше, ніж у попередніх матчах. Наша команда демонструє гарну переможну гру вже 10 матчів поспіль. Дуже важливо, що болільник сьогодні йде на футбол. Можливо, у них немає часу, адже зараз дачі, городи… Та це дуже важливо. Сьогодні мене розчарувало тільки те, що Севастополь виграв за вісім хвилин до кінця гри. Але ми будемо боротись до останнього. Ми будемо готуватись, щоб зіграти добре в Олександрії. Це буде дуже важливий матч для нас. Грою я дуже задоволений і відношенням до гри також.