Может кто не знает! Вот СМСка сегодня пришла life:)Інтернет робить подарунки до свят - потрійні Інтернет пропозиції залишаються до 31.03!Набирайте123100#,замовляйте Інтернет100 та отримайте 300Мб за 39 грн з ПДВ без ПФ. Всех кто под кайфом с Праздниками!
Бажаєте дзвонити вдвічі дешевше ? З тарифними планами " Вільний life:)" та "Оптимальний life:)" це можливо! Просто замовте вдвічі більшу суму на бонусний рахунок ! Наприклад: за 5 грн. з основного рахунку Ви можете замовити 10 грн. на бонусний рахунок або за 50 грн. – замовити 100 грн.! Для подвоєння коштів дзвоніть 141*35#. Умови акції Мінімальна сума для подвоєння рахунку –5 грн., максимальна – 50 грн. Подвоїти можливо тільки цілу суму з основного рахунку без копійок і тільки один раз на календарний місяць . Вдвічі більша сума на бонус надається за рахунок списання відповідних коштів з основного рахунку . Бонус діє протягом 7 днів з моменту нарахування. Акція діє з 17.06.2010 по 31.01.2011 включно на всій території України для нових та існуючих абонентів тарифних планів " Вільний life:)" та "Вільний life:) класичний"
Подскажите,вот у меня тариф шаленый день и при пополнении на 35 и более грн дают 100мин по 10коп,сёдня они у мя кончились...если я сегодня пополню на 35грн,то мне опять дадут 100мин? Или нада ждать когда 30дней пройдёт(а то я их за 10дней спалил)?
Ребята, посоветуйте нормальный тарифный план для общения и для использования интернета. Ну интернет думаю заказать просто напросто через интернет услуги.
4 янв 2011 в 19:44