УРА!!! Есть две новости из УЦОЯО! Одна - хорошая, вторая - даже и незнаю. 1) Все-таки будет 1 обязательный тест (естесно по укр) как и в прошлом году. 2) Оценка за тест с предмета, который вы напишите, засчитается как екзаменационная. И возможно, мы не будем их сдавать в школе.
ANT!K K7OOi, та не звiдки,просто мене це питання бiльш за все турбує,мля.//Добре,що хоч два теста здавати і є свобода вибору.А то у нас філологічний профіль і нам казали,що ми повинні будем писати історію України,сцуко.
ANT!K K7OOi, ну так навчальний заклад,до якого ти вступаєш,а не в якому вчишся!//Еее,та я ще не зовсім визначився куди візьмуть взагалі то до ДонНТУ йти буду.
Cap_Solo, та я і мав на увазі ВУЗ...школа тут взагалі не причому/// А який саме фах ти обрав? Судячи з твоєї анкети на цьому сайті, щось зв"язане з літературою. Правда ж
ANT!K K7OOi, ага,щаззз... Скорiше щось технiчне,тобто електротехнiчне,чи може фiнанси можна було б журналiстику,але я нiхера з укр. лiт. не знаю майже,мля... А те,що в анкетi залишиться моїм хобі
Cap_Solo, та не переживай ти так, в мене таке складається враження, шо укрліт взагалі майже ніхто не знає, принаймні в моєму класі :-D. Я також уявлення не маю, як її маю здавати. Треба мабуть до вчительки на платні уроки ходити, щоб прогнати всі твори, що ми вчили за останні 6 років...
30 сен 2008 в 15:57
1) Все-таки будет 1 обязательный тест (естесно по укр) как и в прошлом году.
2) Оценка за тест с предмета, который вы напишите, засчитается как екзаменационная. И возможно, мы не будем их сдавать в школе.