Строчки из любимых песен | SEclub.org
Строчки из любимых песен
Все новые
"I am as dusk come to ravish the light" Steal me from their stares and mute christ into night "I will answer thy prayers" If thou Wouldst drink of my life....

Ссылка на пост
Всего сообщений: 1180
*
IljiNa
8 фев 2009 в 23:43
Кому нужна эта любовь моно..
*
Apchix
9 фев 2009 в 22:09
Я буду долго гнать велосипед, в густых лугах его остановлю, нарву цветов и подарю букет, той девушке которую люблю :gadaet:
*
IljiNa
27 фев 2009 в 11:13
Давай виключим світло і будем мовчати
Про то, що не можна словами сказати
Не можна писати, неможливо зіграти
А тільки мовчати, тихенько мовчати
Давай мовчати, про то, що дівчати
Не вміють сховати, не можуть спати
Давай про мене і про тебе - мовчати
Мовчати, аж поки не захочем кричати
Місяць впав.
Темно в кімнаті
Як добре, що ти навчилась мовчати
Про то, що ніколи не змогла би збрехати
Про то, що ніколи, мені не зпитатись
Ми будем з тобою, у ліжку лежати
Лежати, як сніг, водою зтікати
Ми будемо жадно, свої сльози ковтати
А з ними слова, яких не сказати
Давай помовчу, тобі просто на вушко
Холодною стала, чайова кружка
А ми ще маем, про що помовчати
А ми ще маем, про що полежати
Як світло проб"ється через наші штори
Ми знову з тобою, як всі заговорим
А поки ще темно є в нашій кімнаті
Давай з тобою будем просто... /Скрабин и Билик/
*
Destination
27 фев 2009 в 17:58
time,it need"s time to win back your love again,i will be there,i will be there...still loving you!
*
MysterioN
27 фев 2009 в 18:25
"I am as dusk come to ravish the light" Steal me from their stares and mute christ into night "I will answer thy prayers" If thou Wouldst drink of my life....
*
Многоникий
27 фев 2009 в 18:28
Ира, мне так нужна твоя квартира..
*
Wi6master
27 фев 2009 в 21:44
All you love is a lie You one-night butterfly Hurt me,be the one Whoever brings the night(Nightwish-whoever brings the night)
27 фев 2009 в 21:47 / Wi6master (1)
*
RoZeTa
28 фев 2009 в 06:35
В провинциальном городке был праздник,музыка звучала,но вот в ликующей толпе возник зловещий лик бродяги,он шел как будто бы один,толпа его не замечала и как-то странно на него смотрели местные собаки... Припев. В черном целиндре,в наряде старинном в город на праздник путник очень спешил,по горам пробирался и улыбался,но камень собрался в пропасть с горных вершин. Король и шут. Камнем по голове.
*
Vassil
28 фев 2009 в 07:03
One day you walk alone
*
Hotspur
3 мар 2009 в 14:57
Forgive me Forgive me not Forgive me Forgive me not Forgive me Forgive me not Forgive me Forgive me, why can"t I forgive me? (Metallica-The UnforgivenIII)
*
VLADdock
6 мар 2009 в 21:42
No,no more sorrow Ive paid for your mistakes Your time is borrowed Your time has come to be released это припев. 1 куплет: Are you lost in your lies? Do you tell yourself i dont realize? Your crusades a disguise Replaced with freedom with fear You trade money for lives Im aware of what you done 2 куплет I see pain i see need I see liars and biends abuse power with greed I had hope i believed but i beginning to think that ive been deceived You will pay for what you DONE LinkinPark - No more sorrow
*
Thrillseeker
7 мар 2009 в 09:16
SCISSOR! FUCK! PAPER DOLL! SCISSOR! FUCK! PAPER DOLL! / Psyopus - Scissor fuck paper doll )))
Для полноценного использования разделов сайта войдите или зарегистрируйтесь.
Музыка | Обо всём | Форум | Главная
18+ © Seclub.org 2003-2026