Строчки из любимых песен | SEclub.org
Строчки из любимых песен
Все новые
Всего сообщений: 1180
*
IljiNa
8 фев 2009 в 23:43
Кому нужна эта любовь моно..
*
Apchix
9 фев 2009 в 22:09
Я буду долго гнать велосипед, в густых лугах его остановлю, нарву цветов и подарю букет, той девушке которую люблю :gadaet:
*
IljiNa
27 фев 2009 в 11:13
Давай виключим світло і будем мовчати
Про то, що не можна словами сказати
Не можна писати, неможливо зіграти
А тільки мовчати, тихенько мовчати
Давай мовчати, про то, що дівчати
Не вміють сховати, не можуть спати
Давай про мене і про тебе - мовчати
Мовчати, аж поки не захочем кричати
Місяць впав.
Темно в кімнаті
Як добре, що ти навчилась мовчати
Про то, що ніколи не змогла би збрехати
Про то, що ніколи, мені не зпитатись
Ми будем з тобою, у ліжку лежати
Лежати, як сніг, водою зтікати
Ми будемо жадно, свої сльози ковтати
А з ними слова, яких не сказати
Давай помовчу, тобі просто на вушко
Холодною стала, чайова кружка
А ми ще маем, про що помовчати
А ми ще маем, про що полежати
Як світло проб"ється через наші штори
Ми знову з тобою, як всі заговорим
А поки ще темно є в нашій кімнаті
Давай з тобою будем просто... /Скрабин и Билик/
*
Destination
27 фев 2009 в 17:58
time,it need"s time to win back your love again,i will be there,i will be there...still loving you!
*
MysterioN
27 фев 2009 в 18:25
"I am as dusk come to ravish the light" Steal me from their stares and mute christ into night "I will answer thy prayers" If thou Wouldst drink of my life....
*
Многоникий
27 фев 2009 в 18:28
Ира, мне так нужна твоя квартира..
*
Wi6master
27 фев 2009 в 21:44
All you love is a lie You one-night butterfly Hurt me,be the one Whoever brings the night(Nightwish-whoever brings the night)
27 фев 2009 в 21:47 / Wi6master (1)
*
RoZeTa
28 фев 2009 в 06:35
В провинциальном городке был праздник,музыка звучала,но вот в ликующей толпе возник зловещий лик бродяги,он шел как будто бы один,толпа его не замечала и как-то странно на него смотрели местные собаки... Припев. В черном целиндре,в наряде старинном в город на праздник путник очень спешил,по горам пробирался и улыбался,но камень собрался в пропасть с горных вершин. Король и шут. Камнем по голове.
*
Vassil
28 фев 2009 в 07:03
One day you walk alone
*
Hotspur
3 мар 2009 в 14:57
Forgive me Forgive me not Forgive me Forgive me not Forgive me Forgive me not Forgive me Forgive me, why can"t I forgive me? (Metallica-The UnforgivenIII)
*
VLADdock
6 мар 2009 в 21:42
No,no more sorrow Ive paid for your mistakes Your time is borrowed Your time has come to be released это припев. 1 куплет: Are you lost in your lies? Do you tell yourself i dont realize? Your crusades a disguise Replaced with freedom with fear You trade money for lives Im aware of what you done 2 куплет I see pain i see need I see liars and biends abuse power with greed I had hope i believed but i beginning to think that ive been deceived You will pay for what you DONE LinkinPark - No more sorrow
*
Thrillseeker
7 мар 2009 в 09:16
SCISSOR! FUCK! PAPER DOLL! SCISSOR! FUCK! PAPER DOLL! / Psyopus - Scissor fuck paper doll )))
Для полноценного использования разделов сайта войдите или зарегистрируйтесь.
Музыка | Обо всём | Форум | Главная
18+ © Seclub.org 2003-2025